New Arrival…The Heritage Classic Kurung Moden

Potongan yang sangat ringkas , kemas dan memberikan ‘silhoute’  yang sangat cantik
Gayakan bersama clutch/ beg tangan yang mempunyai perincian bermanik atau beads
Sungguh menyerlah! Atau Cik Puan juga boleh gayakan bersama Tudung yang bermanik mahupun bercorak. Pastinya memberikan ‘impact’ wow! Sangat elegan

SHOP NOW >


A S S A L A M M U A L A I K U M

DEAR MAMACITA (WIFE) , SINGLE LADIES  & NOTHERMOTHER

LET’S GO SHOPPING ! CLICK CLICK CLICK!

Hujung Minggu! Yeay!! Inilah masanya untuk melakukan aktiviti lasak dan dah sampai masanya untuk mengeluarkan peluh! Cik Puan jangan lupa bawa bersama #teelecious #pockettee untuk aktiviti riadah. Pastinya sangat membantu Cik Puan. Hujung minggu bersama si kecil juga pasti lebih mudah, pantas dan ceria!

Sebagai seorang wanita bekerjaya, ibu dan isteri . Kami faham bahawa perubahan gaya hidup memerlukan cik puan untuk bijak membahagikan masa.Kini cik puan perlu merancang lebih awal untuk bersiap dengan lebih cepat dan pantas. Tapi kami faham, merancang sesuatu juga memerlukan masa! Maka kami mengeluarkan tshirt supaya cik puan ada lebih  masa!

#pocketteeht 

TESTIMONI

“TAK PERLU IRON PUN TAK PA”

“BLOUSE LABUH BAWAH PUNGGUNG DAN NAMPAK MUSLIMAH”

“MATERIAL YANG TAK JARANG SERTA SEJUK”

“design yang simple dan boleh dipakai hari-hari kemana-mana sahaja ..”

SKIRT EXECUTIVE - OUR BEST SELLER! CIK PUAN WAJIB CUBA!

……..”Akak nak puji sikit… material skirt ni terbaik. Dah try beberapa skirt daripasa skirt expert. Xleh lawan material ni . . . Selesa xjarang “……..

…….“salam, hana !! Skirt lawa sangat-sangat… akak-akak saya pun suka… lama dah mencarinya…akhirnya jumpa jumpa jugak…fuhhh”…….

….”as salam hana…lupa nak kasitau. Dah dapat dua-dua skirt akak isnin haritu. Wah sedapnya material kainnya”……”terima kasih atas service yang tiptop.Ps-akak pon dah received”…..

..”salam sis, nak tanya, skirt ni keluarkan lagi ke? Nak repeat order”…