PUAN PERLUKAN SKIRT TIDAK PERLU IRON?
PUAN BEKERJA DI PEJABAT SUASANA FORMAL
Bagaimana Saya (Hana Tajj) sangat recommend Puan dapatkan Skirt Executive  yang tidak perlu puan pening nak fikir utnuk iron dan dapat bersiap tak sampai 10 minit pun
Saya sendiri ada koleksi itu
dan masih elok dan saya still pakai sejak 2014
Saya bermula dengan 30 pcs kenalkan Skirt Executive ini sejak 2014 
dan setiap hari semakin meningkat menyebabkan saya yakin untuk lebih perkenalkan lagi skirt executive 
Ini bukan direka-reka tapi ini dalah “pengalaman Sebenar”!

Sangsi ?

Saya pernah Stop Jual Skirt Executive ni
satu sebab bila musim perayaan ,
Tailor mesti akan lewat sebulan atau 2 bulan untuk bawa stock
Tapi sebabkan ramai tanya
Saya fikir ini tak boleh jadi
Ramai tercari cari
dan minta saya keluarkan lagi
Untuk tidak mengecewakan mereka yang nak saya keluarkan semula skirt executive ini, maka saya memang sedaya updaya pussh pengilang untuk keluarkan stock yang banyak
Dalam bila musim cuti perayaan dan cuti panjang saya rancang siap-siap macam mana supaya anda tak kecewa
Apa yang menyebabkan ramai suka skirt Executive 
COMBO KHAS!
Ada juga peminat skirt executive ni suka beli 2 helai dan semua warna terus!
Ini di sebabkan bila dah beli susah nak cari
ada yang bila nak tambah warna,
warna tu pula dah habis. Jadi emmang adnda boleg grab harga combo siap-siap!
TAWARAN KHAS!
FREE POSTAGE
ya untuk Tawaran Khas ini ada Percuma Postage
Saya Buka Tawaran khas ini sehingga di beritahu bila akan TAMAT dari masa ke semasa
Saya buka tawaran ini pada produk berikut
FREE POSTAGE akan TAMAT sebaik sahaja saya umumkan dari masa Ke semasa
Sebarang masalah pembelian , Sila hubungi di 019
FAQ
Sebaik pembelian di buat, Bagaimana Saya akan tahu pesanan saya telah di terima?
Selepas  pembelian di buat
Bila Barang Saya Akan sampai kalau saya Order hari ini?
Jika pembayaran dibuat boleh atau tidak pertukaran dibuat/
Bagai Mana Untuk Saya Semak Tracking No Saya
Potongan A cut ke? Cantik tak melekap…

Skirt Executive: Black (2 RM170 – FREE SHIPPING)

RM89.00

Clear

Description

  • No need iron
  • Stretchable (non lycra)
  • Material high quality
  • Elastic waistband
  • No need lining
  • Textured on the material surface make it look exclusive
  • For formal and casual look