ha….

macam tak percaya kan dah nak masuk ramadhan

Pejam celik pejam celik

tengok-tengok dah masuk bulan puasa

Alhamdullillah didoakan semoga kita sampai di bulan tersebut

oh ya , hampir terlupa

Assalammualaikum,

Terlebih dahulu Hana ingin ucapkan tahniah sebab

anda layak dapat offer super best ni! yeay!!!senyum la sikt

bukan senang tau nak bagi.

Yang tak tinggalkan email tak dapatla harga ni

.

Ok First sebelum Hana nak berikan tawaran hebat ni

Boleh tengok dulu detail koleksi Chendana ni

Potongan Mini kurung

Tapi labuh dia still tutup pinggul tau

Ok macam gambar diatas detail dia. Nampak kan

Ni kalau pakai time raya, minimal dan sesuai juga nak pakai pergi open house pergi kenduri, pergi jemputan kawin. Senang! Bahgian lace tu di jahit tau. Basuh la berapa banyak kali dekat wash machine. Confirm tak tercabut. 

Nanti time raya jagngan lupa hashtag #htraya2018 tau! Kalau yang bertuah hana nak bagi cash RM100 ! uishhh dah la cantik masa pagi raya, dapat cash lagi.. !

Alamak dah banyak pula cakap. ok ok ni kita sambung

Ok sekarang kita pergi pula pada

macam mana kalau model pakai?

dan ada gambar dekat ke?

ok semua ni gambar-gambar untuk Hana tunjuk detailing

Ok material dia apa?

Material moss crepe , then siap patch dengan lace kan

Material moss crepe ni hana pilih sebab dia tak panas

Bukan jenis serap haba. Bila pakai sejuk je

Lagipun material ni memang dah sinonim dengan pelanggan HanaTajuddin

UKURAN DIA ADA TAK HANA?

Ada … mestilah ada. ini ukuran dia. Ada saiz S,M,L,XL, XXL


OK MACAM MANA DENGAN HARGA DIA HANA?

Harga dia yang Asal RM150

HARGA PENGENALAN RM129

Tapi untuk Anda …. Hana Bagi Special harga!

iaitu

RM150

RM129

RM129

kita bagi special Price

Jadi RM99 SHJ!

Tapi tawaran ni sekejap sahaja tau!