Sebelum tu Cik Puan tau tak kenapa Cik Puan sampai di sini atau tiba-tiba dapat tag? Ingat tak?

Haritu saya janji pada bestfreind atau officemate Cik Puan

Maka… 

Inilah dia hari yang dinantikan!

Tapi sebelum tu saya nak tunjukkan materil tshirt ni. Dalam gambar biasa tak nampak sangat kan. Gambar dekat bawah ni saya dah zoom siap-siap untuk tunjukkan lagi perincian fabrik Pocket tee ni

APA YANG MENARIK MENGENAIK TSHIRT NI?

  • Fabrik yang lembut bukan tshirt keras tau
  • Boleh stretch
  • Serap Peluh
  • Tidak Panas

PALING PENTING...

Ramai yang beli tshirt ni… Kemudian terus simpan iron bawah katil. Ada yang merajuk beli iron yang seribu lebih tu.. kemudian terpaksa tersadai bawah almari. Sebab tak pakai pun bila dah beli tshirt pocket tee (hahaa ini over, gurau-gurau je.. senyum sikit) Yang paling penting kita basuh , jemur , angkat boleh terus pakai! No need iron

SAYA SUKA BILA ADA YANG PAKAI TSHIRT NI HARI-HARI! SAMPAI LUNYAI KATANYA!

Suka sangat ! bila something yang kita keluarkan tu orang boleh pakai hari-hari. Ada manfaat juga pada mereka.

Orang kata, beli sekali… Pakai berkali-kali. Barulah berbaloi!

Sama juga macam saya.Bila ada anak ni saya memang betul-betul perlu rancang masa. Bekerja dan menjadi ibu memang buatkan saya sangat memerlukan sesuatu yang santai,relax dan tak perlu fikir yang remeh. Untuk ‘daily routine’. Terus capai dan pakai.

 
Seperti yang saya janjikan,
Maka … Tadaaa!
masukkan kod kupon ni semasa checkout, Kemudian kupon ni ada expired date tau. Dan seorang hanya boleh guna sekali sahaja

TEBUS SEKARANG!

BONUS COUPON INI AKAN TAMAT PADA

0

SEPTEMBER 2018

TAPI TUNGGU !

Di sebabkan kawan baik Cik Puan berusaha untuk membantu kami dalam menwar-warkan tshirt ini, maka kami beerbesar hati untuk berikan kupon extra jika beli berdua!

Seronok tak?

Apabila beli secara COMBO, kami berbesar hati untuk memberikan COUPON VOUCHER dari 10% menjadi sebanyak 15 %

BONUS COUPON INI AKAN TAMAT PADA

0

SEPTEMBER 2018

*COUPON IS LIMITED FOR 1 USER ONLY